Παυσίλυπο πάρτυ λήξης χορευτικής σχολικής χρονιάς 23/6/2016


Το Εργαστήρι Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη, ολοκληρώνοντας ακόμα μια δημιουργική χρονιά, πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Ιουνίου καλοκαιρινό party λήξης της σχολικής χορευτικής χρονιάς στο Παυσίλυπο, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν! Η βραδιά περιελάμβανε απονομή των διπλωμάτων – πτυχίων των εξετάσεων του μοντέρνου χορού συστήματος ISTD, όπου σημειώθηκε απόλυτη επιτυχία στα παιδικά και στα επαγγελματικά τμήματα και μικρή γεύση χορογραφιών σε καλοκαιρινούς ρυθμούς!

Παιδιά και γονείς ανανέωσαν το ραντεβού τους το Σεπτέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα σε μια χρονιά ορόσημο, καθώς το Εργαστήρι Χορού συμπληρώνει 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας· 30 χρόνια. όπου με συνέπεια και σεβασμό εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στην τέχνη του χορού με παιδαγωγικές μεθόδους που συμβάλουν στην εξέλιξη των μαθητών. Η ποιότητα αυτή αντανακλάται και στο πολιτιστικό έργο που παράγεται, όπως έχουν πολύ συχνά την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας.

Το Εργαστήρι Χορού και η καλλιτεχνική εταιρία Δρυάδες εν Πλω συγχαίρουν τους σπουδαστές για την επιμέλεια τους, τη συνέπειά τους και τα άριστα αποτελέσματα στις φετινές εξετάσεις. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τους οικείους για την αμέριστη συμπαράσταση και την υλική υποστήριξη, οι οποίοι, σε χαλεπούς καιρούς, από το υστέρημά τους παρέχουν στα παιδιά τους καλλιτεχνική αγωγή ως μέσο για την επίτευξη της παιδείας. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, με υγεία, χαρά και χαμόγελα πολλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *