Δ.Τ. σχετικά με τη συμμετοχή των Δρυάδων εν Πλώ στα Dare Social Awards 2019 της ΜΚΟ Πενθεσίλεια, στο Βόλο


 

Η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλώ και η Πρόεδρός της Kα Μαρία Καραπαναγιώτη, χορογράφος – χοροθεραπεύτρια – εκπαιδευτικός, συμμετείχαν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση Dare Social Awards 2019, που διοργάνωσε η “Πενθεσίλεια” στο Ergon Showground (Πολυχώρος Τσαλαπάτα) στο Βόλο.20190203_215034

H εκδήλωση, που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε για να τιμηθούν συνάνθρωποί μας, που δίνουν καθημερινά μάχη ζωής, κάνοντας περήφανη την κοινωνία, αναδεικνύοντας την δύναμη του σώματος και την ψυχής.

Οι Δρυάδες Εν Πλω, αποδεχόμενες την πρόταση των διοργανωτών της εκδήλωσης, παρουσίασαν τη χορογραφία “Συν..Κίνηση” της Μαρίας Καραπαναγιώτη σε μουσική Two Feet (“Love Is A Bitch”). Στη χορογραφία που εκφράζει την αρμονική συνύπαρξη της διαφορετικότητας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι, αναδεικνύεται η δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας, στο μυαλό και στο σώμα μας….

Οι Δρυάδες Εν Πλω με την πιστοποιημένη μέθοδο διδασκαλίας χορού Χ.Α. ΧορόςΑναπηρία/ D.D. DanceDisability, την οποία δημιούργησε η χορογράφος – εκπαιδευτικός – χοροθεραπεύτρια Μαρία Καραπαναγιώτη, εκπαιδεύουν άτομα με αναπηρία και μη για ενεργή συμμετοχή σε χορευτικές παραγωγές. Η Ζωή Ακριβούση στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της στην μέθοδο με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, χορευτή και αθλητή με κινητική αναπηρία, συνόδευσαν τις χορεύτριες της Ομάδας Βαρελά Λίλα, Καρανάσιου Έφη, Καραπαναγιώτη Λίλη, Καραπαναγιώτη Νίκη και Λιάκου Βάννα, σε μια χορογραφία που συγκίνησε τον κατάμεστο χώρο της εκδήλωσης και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Οι δυνατές εικόνες της χορογραφίας θα μείνουν για καιρό στο μυαλό των θεατών που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το άψογο καλλιτεχνικό θέαμα που τους προσέφεραν οι Δρυάδες εν Πλώ.

Οι Δρυάδες εν Πλώ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν τους διοργανωτές της εκδήλωσης, την «Πενθεσίλεια», για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα για τους συνανθρώπους μας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *