ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για παραμύθι ,,Χαμενο φλουρι΄΄


Ονειρικές, χριστουγεννιάτικες, παραμυθένιες σκηνές παρουσίασε η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου κατά την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα 2019-20 στο Προάστιο με το χριστουγεννιάτικο χοροθέατρο «Το Χαμένο Φλουρί» από το ομώνυμο παραμύθι του Ιωάννη Τρούκη. Η παράσταση δόθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας (πρώην Δημαρχείο Σελλάνων), όπου συγκεντρώθηκαν από νωρίς πολλά μικρά και μεγάλα παιδιά, κάτοικοι της περιοχής και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Οι χορεύτριες της Καλλιτεχνικής Ομάδας και του φυτώριου από τη Σχολή Χορού υπό την αφήγηση της Ευαγγελίας Καραγιάννη μάγεψαν το ενθουσιώδες κοινό με τη δραματοποίηση και την χορογραφική απόδοση μαγικών εικόνων. Μετά το τέλος της παρουσίασης τα παιδιά διασκέδασαν χορεύοντας και παίζοντας παιχνίδια με τα μέλη της Ομάδας, τις νεραΐδες, τις ευχές και τους καλικάντζαρους!

Στην παράσταση συμμετείχαν από τις Δρυάδες εν Πλώ οι Βαρελά Λίλα, Καρανάσιου Έφη, Κρανά Μαρία, Λιάκου Βάνα και από τη Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη οι Αλεξανδρή Κλειώ, Αλεξανδρή Δανάη, Κρανά Μελίνα, Κρανά Δήμητρα.

Οι Δρυάδες εν Πλω και η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη ευχαριστούν από καρδιάς την Πρόεδρο της Τ.Κ. Προαστίου κα Αθανασία Κρικώνη για την πρόσκληση και το υπέροχο κοινό που με το θερμό χειροκρότημα και την ένεργή του συμμετοχή απόλαυσε την παράσταση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *