Γάτων Μπαλάντα Αποκριάτικος χορός Κέντια 8/2/18


Με μια «Γάτων Μπαλάντα» η Καλλιτεχνική Εταιρεία Δρυάδες εν Πλω ξεκίνησε χορευτικά το 2018! Συνεχίζοντας μια πολυετή εορταστική παράδοση διοργάνωσε την Τσικνοπέμπτη λαμπερό χορό στο κέντρο διασκέδασης «Κέντια» σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη.BF2W0539BF2W9851

Η βραδιά ξεκίνησε με την αναγγελία από την πρόεδρο των Δρυάδων εν Πλώ κα Μαρία Καραπαναγιώτη της διοργάνωσης και πραγματοποίησης στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (International Dance Festival Disability), στις 17-18-19 Μαίου. Διαβάστηκε ο χαιρετισμός της βουλευτού κας Βράντζα και αναφέρθηκε η πολύτιμη παρέμβασή-βοήθεια της στο Υπουργείο Πολιτισμού για το διεθνές φεστιβάλ ΑμεΑ  .Στη συνέχεια, το λόγο έλαβαν εθελοντές της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων Χορού, που αναφέρθηκαν στην πολύτιμή αυτή εμπειρία τους, ενώ αποσπάσματα του Φεστιβάλ προβάλλονταν σε οθόνες.

Το χορευτικό πρόγραμμα της βραδιάς, στο οποίο συμμετείχαν όλα τα τμήματα χορού της Σχολής με υπέροχες χορογραφίες και εξαιρετική σκηνική παρουσία, ήταν εμπνευσμένο από το μιούζικαλ “Cats” και τους «Αριστόγατες». Πολύχρωμες γάτες, αλλά και σκύλοι, σκόρπισαν χαμόγελα και κέφι στο κοινό που ενθουσιάστηκε και εντυπωσιάστηκε με το θέαμα! Η άψογη εκτέλεση των χορογραφιών, το υπέροχο μακιγιάζ των χορευτών και των χορευτριών και τα ευφάνταστα κοστούμια έκλεψαν τις εντυπώσεις σε μία παράσταση υψηλού επιπέδου.

Το χορευτικό μέρος ακολούθησε η Κοπή ΠίταςBF2W0555 για τη νέα χρονιά με δώρο για το φλουρί ένα έργο του κ. Γιάννη Τρούκη. Η βραδιά περιελάμβανε ακόμα διαγωνισμό στολής για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με χαρά και παρουσίασαν τη μεταμφίεσή τους κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού και πολλά δώρα! Η εκδήλωση έκλεισε με μουσική και χορό για μικρούς και μεγάλους.

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Καλλιτεχνική Εταιρία Δρυάδες εν Πλω συγχαίρει τους σπουδαστές για την επιμέλεια και τη συνέπειά τους. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τους οικείους για την αμέριστη συμπαράσταση και την υλική υποστήριξη, οι οποίοι, σε χαλεπούς καιρούς, από το υστέρημά τους παρέχουν στα παιδιά τους καλλιτεχνική αγωγή ως μέσο για την επίτευξη της παιδείας-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *