3 Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD -Μετάθεση ημερομηνίας


 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD αποτελεί θεσμό για την πόλη της Καρδίτσας και το χώρο της Αναπηρίας. Πάνω απ‘ όλα όμως αποτελεί το ετήσιο ραντεβού εκατοντάδων χορευτών – ατόμων με αναπηρία που αναμένουν με ανυπομονησία κάθε Μάιο να ανέβουν στη σκηνή του Φεστιβάλ και να δείξουν τη χαρά που τους δίνει ο χορός, να ξαναβρούν φίλους που έχουν κάνει τόσα χρόνια και να απολαύσουν τη φιλόξενη περιοχή μας!

Φέτος, η κατάσταση είναι δύσκολη και το Φεστιβάλ θα αλλάξει ημερομηνίες πραγματοποίησης, λόγω των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί, εξαιτίας της πανδημίας του Κορωναιού. Λαμβάνοντας υπόψη τις κλιμακούμενες προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίζουμε ως αποτέλεσμα της πανδημίας του Κορωναιού COVID-19 και την ανάγκη διασφάλισης της υγείας όλων μας, αποφασίσαμε να μεταθέσουμε χρονικά το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD, που είχε προγραμματιστεί για τις 28-31 Μαΐου 2020. Παράλληλα αναγνωρίζοντας το πόσο σημαντική είναι η έκφραση μέσο του χορού , οι δυνατότητες που δίνει στον καθένα μας ΑΜΕΑ και Μη αλλά και ενίσχυση της κοινωνικότητας και της δημιουργίας δεσμευόμαστε ότι το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFDγια το 2020 θα πραγματοποιηθεί μέσα στο έτος αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε .

Ο χορός, ωστόσο, δε σταματά και εμείς ως Δρυάδες εν Πλώ σας καλούμε να είστε όλοι και όλες αισιόδοξοι και να χορεύετε πολύ, μέχρι να βρεθούμε από κοντά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη σκηνή του Φεστιβάλ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.