3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμΕΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων – 2016

SONY DSC

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Του 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΑΜΕΑ και ΜΕΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ πρόσκληση για 24 Ιουνίου στην σχολή χορού Μ.Κ. ώρα 9μμ

Οι Δρυάδες εν Πλω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους δεκάδες εθελοντές που με την άψογη συμπεριφορά τους ‘αγκάλιασαν’ το σημαντικό αυτό εγχείρημα και συνέβαλαν στην επιτυχία του.

Για την Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ πραγματοποιήθηκε ένα όραμα ετών και η βοήθεια που παρείχαν οι συμπολίτες μας ήταν συγκινητική και ελπιδοφόρα και για τη συνέχιση των δράσεων μας. Τις ημέρες της προετοιμασίας και της πραγματοποίησης της εκδήλωσης ένα πλήθος κόσμου ενδιαφέρθηκε πραγματικά και δούλεψε μαζί μας εθελοντικά προς ένα σημαντικό σκοπό.

Οι  Πανελλήνιες Συναντήσεις αποσκοπούν  στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αποκλεισμού και στην απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής. Οι παραστάσεις του Σαββάτου 28 και Κυριακής 29Μαίου ελπίζουμε να άγγιξαν όλους τους παρευρισκόμενους, ώστε να καλλιεργήσουν ένα διαφορετικό κλίμα απέναντι στα άτομα με αναπηρία και τις δυνατότητες που έχουν για κοινωνική και καλλιτεχνική ενσωμάτωση.

Ευελπιστούμε η μοναδική αυτή εμπειρία της συνεργασίας διαφορετικών ανθρώπων να αποτελέσει εφαλτήριο για παρόμοιες ενέργειες και πράξεις προσφοράς.

Σας ευχαριστούμε θερμά αφού σας καλέσουμε για την προ καλοκαιρινή μας συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου στην Σχολή χορού της Μαρίας Καραπαναγιώτη ώρα 9μμ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

                        ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

 

Οι Δρυάδες εν Πλω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους ιδιώτες χορηγούς και υποστηρικτές της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων Χορού, που ‘αγκάλιασαν’ και φέτος το σημαντικό αυτό εγχείρημα και με τη στήριξή τους συνέβαλαν στην επιτυχία του. Η βοήθεια που παρείχαν οι συμπολίτες μας και οι τοπικές επιχειρήσεις ήταν συγκινητική και ελπιδοφόρα και για τη συνέχιση των δράσεων μας. Εξάλλου, η καθιέρωση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων αποτελεί σημαντικό στοιχείο ανάδειξης της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης: την κα Βελεσιώτου και τους συνεργάτες της για την υπέροχη συναυλία της ,την Ιερά Μητρόπολη, το Δήμο Καρδίτσας, την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, την ΠΕΔ, την Κασταλία κλινική, το εργοστάσιο Στέβια, όλους τους χορηγούς που διαφημίστηκαν στο έντυπο της διοργάνωσης που διανέμεται δωρεάν, τις επιχειρήσεις που διαφημίστηκαν στα μπλουζάκια των εθελοντών, τους υποστηρικτές μας και τους χορηγούς επικοινωνίας. Η ευγενική προσφορά τους είναι αναρτημένη και στο διαδίκτυο στη σελίδα της διοργάνωσης www.dryadesenplo.gr, όπου θα παραμείνει για όλο το έτος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους δεκάδες εθελοντές που με την άψογη συμπεριφορά τους ‘αγκάλιασαν’ το σημαντικό αυτό εγχείρημα και συνέβαλαν στην επιτυχία του. Η βοήθεια που παρείχαν όλοι ήταν συγκινητική και ελπιδοφόρα για τη συνέχιση των δράσεων μας. Τις ημέρες της προετοιμασίας και της πραγματοποίησης της εκδήλωσης ένα πλήθος κόσμου ενδιαφέρθηκε πραγματικά και δούλεψε μαζί μας εθελοντικά προς αυτό το σημαντικό σκοπό.

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση είχε στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αποκλεισμού και την απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής. Οι παραστάσεις του διημέρου ελπίζουμε να άγγιξαν όλους τους παρευρισκόμενους, ώστε να καλλιεργήσουν ένα διαφορετικό κλίμα απέναντι στα άτομα με αναπηρία και τις δυνατότητες που έχουν για κοινωνική και καλλιτεχνική ενσωμάτωση. Οι παραστάσεις του Φεστιβάλ έχουν αναρτηθεί στο σύνδεσμο: www.dryadesenplo.gr (3η Πανελλήνια Συνάντηση ομάδων χορού στο Φεστιβάλ ΑμεΑ)

Ευελπιστούμε η μοναδική αυτή εμπειρία της συνεργασίας διαφορετικών ανθρώπων να αποτελέσει εφαλτήριο για παρόμοιες ενέργειες και πράξεις προσφοράς.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Αποτελέσματα της κλήρωσης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

 


  ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΟΜΑΔΩΝOIKONOMIKI-STIRIKSI-PHOTO-XORIGOI

ΧΟΡΗΓΟΙ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Ευχαριστούμε τους  χορηγούς ΕΝΤΎΠΟΥ της 3ης Πανελλήνιας συνάντησης ομάδων χορού ΑμεΑ και μεικτών ομάδωνxorigoi-1

xorigoi-2xorigoi-3xorigoi-4Eυχαριστούμε τους χορηγούς για τα μπλουζάκια εθελοντών

t-shirtxorigoi-1Ευχαριστούμε τους χορηγούς υποστηρικτές με δώρα

doraΕυχαριστούμε τους υποστηρικτές μας με υλικά

proiontΕυχαριστούμε για την συνεργασία τους

diatrofi

 

 

 

ksenodoxeia

 


    Οι αποστολές των ομάδων της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ
(με οποιαδήποτε αναπηρία) & μεικτών ομάδων


Κάλεσμα εθελοντών για την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων

Η Καλλιτεχνική Εταιρία Δρυάδες εν Πλω διοργανώνει στην Καρδίτσα την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων στις 28-29 Μαΐου 2016 και προσκαλεί τους συμπολίτες μας να συνδράμουν εθελοντικά στη διοργάνωση αυτής της μεγάλης γιορτής!

Πρόκειται για μια προσπάθεια που γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη μας και θα ήταν τιμή μας η παρουσία σας και η υποστήριξή σας στο θεσμό που δημιουργείται. Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση χορευτικού έργου από τους συμμετέχοντες, χωρίς περιορισμό στο είδος του χορού και στον αριθμό των χορευτών. Η εκδήλωση περιλαμβάνει φέτος δύο παραστάσεις (Σάββατο & Κυριακή), καθώς και μια μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 20 Μαΐου, στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια, πραγματοποιήθηκε ένα όραμα ετών για τις Δρυάδες εν πλω και η βοήθεια που παρείχαν οι συμπολίτες μας ήταν συγκινητική και ελπιδοφόρα και για τη συνέχιση των δράσεων μας. Τις ημέρες της προετοιμασίας και της πραγματοποίησης της εκδήλωσης ένα πλήθος κόσμου ενδιαφέρθηκε πραγματικά και δούλεψε μαζί μας εθελοντικά προς ένα σημαντικό σκοπό. Δεκάδες εθελοντές που με την άψογη συμπεριφορά τους ‘αγκάλιασαν’ το σημαντικό αυτό εγχείρημα και συνέβαλαν στην επιτυχία του.

IMG_20151212_205252Σας καλούμε και φέτος να στηρίξετε τη διοργάνωση που έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αποκλεισμού και η απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής. Στην προσπάθεια της όσο το δυνατόν καλύτερης υποδοχής των Ομάδων που θα συμμετέχουν στην Πανελλήνια Συνάντηση και της αρτιότερης οργάνωσής της καλούμε όλους τους συμπολίτες να προσφέρουν την εθελοντική εργασία τους και να δημιουργήσουν μαζί μας μια μεγάλη Ομάδα με κέφι και αγάπη για τους συνανθρώπους μας!

Οι εθελοντές αποκτούν πολύτιμη εμπειρία με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση της διοργάνωσης, ενώ βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες!

Όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι τις 15 Απριλίου 2016. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την υπεύθυνη της διοργάνωσης, κα Nίνα Καραπαναγιώτη  στο τηλέφωνο 2441073644 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: xorosanapiria@gmail.com. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά τη φόρμα.

Ήδη για τη διοργάνωση λειτουργεί σελίδα στο Facebook όπου μπορείτε να ενημερωθείτε: https://www.facebook.com/xoros.anapiria.karditsa

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.

Για να ανοίξετε την αίτηση κάντε κλικ εδώ.


            ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που θα επιθυμούσαν να   προσφέρουν τη χορηγία τους με τη μορφή οικονομικής στήριξης ή παροχής υπηρεσιών/υλικών.

Η Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ διοργανώνει στην Καρδίτσα, για 3η συνεχή χρονιά, τη μοναδική στον ελληνικό χώρο Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων στις 28-29 Μαΐου 2016, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο.

Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης που έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας τον Ιούνιο του 2014 και ακολούθως για 2η συνεχή φορά το Μάιο του 2015. Μιας γιορτής που έγινε πλέον θεσμός ως το μοναδικό φεστιβάλ χορού ΑμεΑ στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή φορέων ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού, καθώς και Ομάδων Χορού ΑμεΑ και μεικτών Ομάδων Χορού από τον ελληνικό χώρο. Η εκδήλωση στα πρότυπα των προηγούμενων διοργανώσεων περιλαμβάνει την παρουσίαση χορευτικού έργου από τους συμμετέχοντες.selidodeiktis-empros selidodeiktis-piso

Στην προσπάθεια της όσο το δυνατόν καλύτερης υποδοχής των Ομάδων που θα συμμετέχουν στην Πανελλήνια Συνάντηση και της αρτιότερης οργάνωσής της καλούμε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που θα επιθυμούσαν να προσφέρουν τη χορηγία τους με τη μορφή οικονομικής στήριξης ή παροχής υπηρεσιών/υλικών. Η οικονομική συμπαράσταση με την μορφή χορηγίας θα καλύψει τη μετακίνηση, διαμονή και φιλοξενία των συμμετεχόντων, το έντυπο υλικό, καθώς και λοιπά έξοδα της διοργάνωσης. Η προσφορά σας θα αναγραφεί στα έντυπα και στην αφίσα της διοργάνωσης, καθώς και στα Δελτία Τύπου προς όλους τους φορείς και τον Τύπο και επιπλέον θα γίνει αναφορά από τους χορηγούς επικοινωνίας (τοπική τηλεόραση και ραδιόφωνο).

Τα δύο προηγούμενα χρόνια, τόσο η οικονομική, όσο και η ηθική σας στήριξη ήταν πολύτιμες για την πραγματοποίηση αυτού του μοναδικού εγχειρήματος για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι σημαντικό ότι και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις πλήθος ιδιωτών και επαγγελματιών αγκάλιασαν την προσπάθεια και προσέφεραν ηθική και οικονομική στήριξη. Παράλληλα, μεγάλος αριθμός νέων της πόλης, μαθητές και φοιτητές, με πνεύμα προσφοράς έγιναν εθελοντές και δημιούργησαν μια μεγάλη παρέα μαζί με τους χορευτές και τους συνοδούς τους. Η ένθερμη υποστήριξή σας στους σκοπούς της Εταιρείας μας γέμισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία για μελλοντικές δράσεις.

Ήδη για  τις δύο προηγούμενες  τιμούμε τους  χορηγούς υποστηρικτές μας με την διαχρονική φιλοξενία τους   στο site μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις στο τηλ 2441073644.


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και συμμετοχής στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων Χορού
Η Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων Χορού στην Καρδίτσα στις 28-29 Μαΐου 2016.
Πρόκειται για μια προσπάθεια που γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και θα ήταν τιμή μας η παρουσία σας και η υποστήριξή σας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση χορευτικού έργου από τους συμμετέχοντες, χωρίς περιορισμό στο είδος του χορού και στον αριθμό των χορευτών. Πρόσκληση για συμμετοχή αποστέλλεται σε φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, καθώς και σε Ομάδες Χορού ΑμεΑ και μεικτές Ομάδες Χορού από τον ελληνικό χώρο.
Κεντρικός στόχος της εκδήλωσης, ενός θεσμού μοναδικού στον ελληνικό χώρο, είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε θέματα αποκλεισμού και η απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής. Η συνύπαρξη στη σκηνή σε μια τέτοια εκδήλωση ατόμων με αναπηρίες, αποδεικνύει πως η δύναμη της τέχνης μπορεί να διευκολύνει την αισθητική και αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις. Ταυτόχρονα, οι χορευτές με τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, θα συμβάλλουν στη δική τους αυτονομία, καθώς ο χορός διαχειρίζεται τη διαφορετικότητα με εργαλείο το σώμα.
Η διοργάνωση Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και μεικτών Ομάδων Χορού είναι ένα όραμα ετών για τις Δρυάδες εν Πλω και την πρόεδρο τους κα Μαρία Καραπαναγιώτη που έχουν υλοποιήσει πολλές φορές καλλιτεχνικές συμπράξεις επί σκηνής με ΑμΕΑ. Από το 2010 έχουν επιδείξει αξιόλογες παραστάσεις και συμμετοχές σε συνεργασία με φορείς ΑμΕΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού και διαθέτουν ομάδες χορού. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο του 2013, τον Απρίλιο του 2014 και το Μάρτιο του 2015 επιστημονικές ημερίδες με θέμα «Θεραπείες μέσω Τέχνης: Από τη θεωρία στην πράξη» σε Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη και Λίμνη Πλαστήρα. Η επόμενη διεπιστημονική 2ημερίδα έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 25-26 Μαρτίου 2016 στο Μουζάκι Καρδίτσας. Μέσω αυτών των δράσεων οι Δρυάδες επιδίωξαν να δώσουν το στίγμα της δυνατότητας στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ομάδες χορού στο χώρο τους με τη βοήθεια ανθρώπων εκπαιδευμένων στο χορό για άτομα με αναπηρία. Ο στόχος της δημιουργίας αυτών των Ομάδων, εκτός φυσικά από τη δραστηριοποίηση αυτών των ατόμων και την έκφρασή τους μέσα από το χορό, ήταν η συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη Πανελλήνια Συνάντηση.
Θεωρώντας αυτονόητη την ευαισθητοποίησή σας στις εναγώνιες προσπάθειες των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες για επιβίωση και συμπόρευση στην κοινωνία, ευελπιστούμε πως η πρότασή μας θα βρει ανταπόκριση και θα δημιουργήσουμε μια αγκαλιά για όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας με τη διαφορετικότητά τους. Η ενεργός συμμετοχή και η συμβολή σας στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης θα ήταν πολύτιμες.
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.

Για να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής κάντε κλικ εδώ.


Χώρος
Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ)

Xρόνος
28-29 Μαϊου 2016

Eίσοδος
Η εκδήλωση έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.

Διοργάνωση
“Δρυάδες εν πλω”, Καλλιτεχνική Εταιρεία μη κερδοσκοπικού φορέα

Επικοινωνία

Μαρία Καραπαναγιώτη

Tηλ: 6930434059 & 2441073644

Διεύθυνση: Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας, 1ος Όροφος, 43100 Καρδίτσα,

email: dryades.en.plo@gmail.com

Iστοσελίδα: Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη

dryades_en_plo_Sep_2012

EKSOFILLO