1o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ I.D.F.D.


BF2W3135

Χώρος
  • 18 Μαΐου Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου
  • Εναρξη -Παραστάσεις 5 μμ
  • 19 Μαΐου Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ) Παραστάσεις 5μμ -Τελετή Βράβευσης
  • 20 Μαΐου Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρδίτσας Εργαστήρια Θεραπείες μέσω τέχνης -Χορός Αναπηρία 10 πμ
Xρόνος
18,19,20 Μαϊου 2018

Eίσοδος
Η εκδήλωση έχει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.

Διοργάνωση          Δρυάδες εν πλω       Καλλιτεχνική ομάδα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

Επικοινωνία

 τηλ.2441073644

Διεύθυνση: Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας, 1ος Όροφος, 43100 Καρδίτσα,

email: xorosanapiria@gmail.com

Iστοσελίδα: www.dryadesenplo.gr

Χαρτ' Αετοί2-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετάδοση του Festival

Τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην παρούσα ιστοσελίδα ζωντανά σε livestreaming

maketa

 

 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ DVD ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 2441073644 Η ΣΤΟ EMAIL xorosanapiria@gmail.com

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και συμμετοχής στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ομάδων Χορού Αναπηρίας και μη (1st International Dance Disability festival )

Η Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων ΧΑ ΧορόςΑναπηρία (1st International Dance  Festival Disability ), που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι στις 18 – 19 – 20 Μαΐου 2018.

Η  5 Η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων Χορού, μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς πραγματοποίησης, εξελίσσεται με τη συμμετοχή ομάδων από το εξωτερικό, διευρύνεται χωρικά και χρονικά και αποκτά διεθνές κύρος.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει φέτος, εκτός από την παρουσίαση χορευτικού έργου από τους συμμετέχοντες, χωρίς περιορισμό στο είδος του χορού και στον αριθμό των χορευτών, ημερίδα και βιωματικά εργαστήρια από επιστήμονες και καταξιωμένους επαγγελματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18/5 στο ξενοδοχείο Mouzaki Palace. Πρόσκληση για συμμετοχή αποστέλλεται σε φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, καθώς και σε Ομάδες Χορού ΑμεΑ και μεικτές Ομάδες Χορού από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο.

Η φετινή διοργάνωση καινοτομεί και αναβαθμίζεται οργανωτικά. Μαζί με την αίτηση συμμετοχής σας, όπου αναγράφονται οι όροι συμμετοχής, είναι απαραίτητο να σταλεί dvd/ video ολόκληρης της χορογραφίας της συμμετοχής σας, καθώς η επιλογή των ομάδων που θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση θα γίνει από ομάδα έγκριτων καλλιτεχνών και επιστημόνων. Στο τέλος του Φεστιβάλ, 3 ομάδες, που θα αναδειχθούν με κλήρωση, θα προκριθούν απευθείας στην επόμενη διοργάνωση, με κάλυψη των εξόδων 5 χορευτών τους.

Η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και μεικτών Ομάδων Χορού κορυφώνει τις δράσεις των Δρυάδων εν Πλω και της προέδρου τους κας Μαρίας Καραπαναγιώτη, που έχουν υλοποιήσει πολλές φορές καλλιτεχνικές συμπράξεις επί σκηνής με ΑμεΑ. Από το 2010 έχουν επιδείξει αξιόλογες παραστάσεις και συμμετοχές σε συνεργασία με φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού και διαθέτουν ομάδες χορού.

Στα πλαίσια αυτά έχουν αναπτύξει τη μέθοδο X.A.ΧΟΡΟΣΑΝΑΠΗΡΙΑ/ DD DANCEDISABILITY της Μαρίας Χαρ. Καραπαναγιώτη (κατοχυρωμένη μέθοδος διδασκαλίας Χορού των Δρυάδων Εν Πλώ), η οποία βασίζεται στη μέθοδο διδασκαλίας μέσω Τέχνης ″ΧορόΧρωμα″ συνδυασμένη με την Χοροθεραπεία (μέθοδος της Πρωτόγονης Έκφρασης ΕP) και τεχνικές σύγχρονου χορού, στοιχεία Ρυθμικής Dalcroze και Χορογραφικής Σύνθεσης, με ειδικές προσεγγίσεις από πλευράς παιδαγωγικής, ανατομίας, ψυχολογίας.

Η μέθοδος D.D. παρουσιάστηκε σε ημερίδες και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο την ενίσχυση την προσπάθειας των Δρυάδων εν Πλώ να δώσουν το στίγμα της δυνατότητας στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ομάδες χορού στο χώρο τους με τη βοήθεια ανθρώπων εκπαιδευμένων στο χορό για άτομα με αναπηρία. Ο στόχος της δημιουργίας αυτών των Ομάδων, εκτός φυσικά από τη δραστηριοποίηση αυτών των ατόμων και την έκφρασή τους μέσα από το χορό, ήταν η συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις. Αναμένουμε με χαρά τις αιτήσεις συμμετοχής σας!     ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 15/3/2018

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email xorosanapiria@gmail.com

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία
Δρυάδες εν πλω
Η Πρόεδρος Μαρία Καραπαναγιώτη
εκπαιδευτικός χορογράφος χοροθεραπεύτρια

 Κάλεσμα εθελοντών για την 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων

Α ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 21ΜΜ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ !!!!!!!

Document-page-001

 

13236165_1047134048695301_2054722624_n

13236267_1047134042028635_764158761_n


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που θα επιθυμούσαν να προσφέρουν τη χορηγία τους με τη μορφή οικονομικής στήριξης ή παροχής υπηρεσιών/υλικών

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων ΧΑ ΧορόςΑναπηρία (1st International Dance Disability Festival)

αφισα           Η Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ διοργανώνει στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι, το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων ΧΑ ΧορόςΑναπηρία (1st International Dance Disability Festival), μοναδικό στον ελληνικό χώρο, στις 18-19-20 Μαΐου 2018, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, στο Νέο Γυμναστήριο Μουζακίου και στο Mouzaki Palace.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ και Μεικτών Ομάδων Χορού, μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς πραγματοποίησης, εξελίσσεται με τη συμμετοχή ομάδων από το εξωτερικό, επεκτείνεται χωρικά και χρονικά και αποκτά διεθνές κύρος. Στο φεστιβάλ – θεσμό του ελληνικού χώρου θα συμμετέχουν φέτος και ομάδες από το εξωτερικό, με τη συμμετοχή φορέων ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού, καθώς και Ομάδων Χορού ΑμεΑ και μεικτών Ομάδων Χορού από τον ελληνικό και διεθνή χώρο. Η εκδήλωση στα πρότυπα των προηγούμενων διοργανώσεων περιλαμβάνει την παρουσίαση χορευτικού έργου από τους συμμετέχοντες, αλλά και επιστημονική ημερίδα και workshops.

Στην προσπάθεια της όσο το δυνατόν καλύτερης υποδοχής και φιλοξενίας των Ομάδων που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ και της αρτιότερης οργάνωσής της καλούμε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης της Καρδίτσας, του Μουζακίου και της ευρύτερης περιοχής που θα επιθυμούσαν να προσφέρουν τη χορηγία τους με τη μορφή οικονομικής στήριξης ή παροχής υπηρεσιών/ υλικών. Η οικονομική συμπαράσταση με την μορφή χορηγίας θα καλύψει τη μετακίνηση, διαμονή και φιλοξενία των συμμετεχόντων, το έντυπο υλικό, καθώς και λοιπά έξοδα της διοργάνωσης. Η προσφορά σας θα αναγραφεί στα έντυπα και στην αφίσα της διοργάνωσης, στα ηλεκτρονικά μέσα της διοργάνωσης και των Δρυάδων εν Πλω (όπου παραμένουν όλο το χρόνο), καθώς και στα Δελτία Τύπου προς όλους τους φορείς και τον Τύπο και επιπλέον θα γίνει αναφορά από τους χορηγούς επικοινωνίας (τοπική τηλεόραση και ραδιόφωνο).

Τα προηγούμενα χρόνια, τόσο η οικονομική, όσο και η ηθική σας στήριξη ήταν πολύτιμες για την πραγματοποίηση αυτού του μοναδικού εγχειρήματος για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι σημαντικό ότι στις προηγούμενες διοργανώσεις πλήθος ιδιωτών και επαγγελματιών αγκάλιασαν την προσπάθεια και προσέφεραν ηθική και οικονομική στήριξη. Παράλληλα, μεγάλος αριθμός νέων της πόλης, μαθητές και φοιτητές, με πνεύμα προσφοράς έγιναν εθελοντές και δημιούργησαν μια μεγάλη παρέα μαζί με τους χορευτές και τους συνοδούς τους. Η ένθερμη υποστήριξή σας στους σκοπούς της Εταιρείας μας γέμισε ενθουσιασμό και αισιοδοξία για μελλοντικές δράσεις. Φέτος με την πραγματοποίηση του Διεθνούς Φεστιβάλ, η Ελλάδα κάνει ακόμα περισσότερα βήματα στον τομέα της αναπηρίας και η περιοχή μας αποκτά αναγνώριση και προβολή και στο διεθνή χώρο.

Ήδη για τη διοργάνωση λειτουργεί σελίδα στο Facebook όπου μπορείτε να ενημερωθείτε: https://www.facebook.com/xoros.anapiria.karditsa, καθώς και σχετική σελίδα στον ιστότοπο της ομάδας: www.dryadesenplo.gr. Δείτε αποσπάσματα από προηγούμενες διοργανώσεις:
https://www.youtube.com/channel/UC3hlx7yim5mB5h1CwzDnnxg
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία
Δρυάδες εν πλω
Η Πρόεδρος
Μαρία Καραπαναγιώτη
εκπαιδευτικός χορογράφος χοροθεραπεύτρια

Επιτροπή

Photo tantos Place of Birth: Jelenia Gora, Poland, Accordion Diploma Music Teacher 1983 – 2011 Municipal Music School Karditsa ,1994 – 1999 Music School Kolova Trikala

Music Composer  in  Antonis Nikolaou musical “Ena Dakri gia tin Agapi»– *CD Version of the Music Produced , in Luis Sepulveda’s adaptation of “The story of a Seagull and the Cat who taught her to fly, Nikos Kotoula’s Documentary “To Fantsasma tis Portitsas», in choreography «Floges» Maria Karapanagioti’s ,  in Giannis Trouki’s «Gaton Mpalanta» , in Andersen’s adaption of ‘’The Little Match Girl’’dance ballet, in George Koumparelo’s «To tzini» Theatrical Play Association , in Antonis Nikolaou show «Prospathia» Amateur Theatre Festival Karditsa  in the Women Association show «Aesopian Fables»,  in George Mpatzina’s «Epitheorisi»  for Charbas Experimental Theatre.


ΤΣΙΟΥΡΗ φωτοΙωάννα Τσιούρη, Ψυχολόγος, Ph.D.

H Ιωάννα Τσιούρη εργάζεται ως ψυχολόγος από το 2005 στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Α.Π.Θ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Σχολική -Εξελικτική Ψυχολογία του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ.και διδακτορικού διπλώματος του Πανεπιστημίου Colubmia της Νέας Υόρκης (Η.Π.Α.) Οι ακαδημαϊκές τις σπουδές και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο αφορούν την ειδική αγωγή παιδιών με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, ενώ η κλινική της εμπειρία στο χώρο της αναπηρίας αφορά τόσο παιδιά όσο και ενήλικες με προβλήματα συμπεριφοράς και δυσκολίες προσαρμογής (Νοητική Καθυστέρηση, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, Σχιζοφρένεια και άλλες ψυχιατρικές διαταραχές) καθώς και την ψυχοεκπαιδευτική υποστήριξη των οικογενειών τους.


photo merrasΚώστας Μέρρας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπερχειάδα. Είναι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης. Λάτρης του θεάτρου και του πολιτισμού, δραστηριοποιείται από πολύ μικρός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου του. Έχει πτυχίο σκηνοθεσίας θεάτρου και είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής  «Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα». Είναι πρόεδρος στο Θ.Ε.Σ.Μα (Θεατρικό Εργαστήρι Σπερχειάδας Μακρακώμης).  Έχει πρωταγωνιστήσει σε παραστάσεις όπως: «Εταιρία Θαυμάτων» (Ιλάριος) , «Ο Ξένος» (ξένος) , «Οι τρελοί της εποχής» (Αγησίλαος Φουκαράς), «Ένας βλάκας και μισός» (Θωμάς Κατσαρός), «Αλλαξοεκλογές» (καφετζής), «Ψέμα στο Ψέμα» (Μπλαντ), «Γαμήλιο Εμβατήριο» (Αδριανός), «Αρκούδα» (Σμηρνώφ), «Ο Κόκκος της Άμμου» (Ντανιέλ Κορμπάν), «Ράφτης Κυριών» (Μουλινώ)-βραβείο Ά Ανδρικού Ρόλου στο 22ο Φεστιβάλ ‘Πανελλήνιων Θεατρικών Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων’ του Δήμου Ζωγράφου, «Ερωτευτείτε Παρακαλώ» (Κίμων)- βραβείο Ά Ανδρικού  Ρόλου στο 23ο Φεστιβάλ ‘Πανελλήνιων Θεατρικών Αγώνων Ερασιτεχνικών Θιάσων’ του Δήμου Ζωγράφου, «Μαύρη Κωμωδία» (Μπρίντσλεϊ Μίλερ). Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις: «Δεσποινίς ετών 39», «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα», «Δον Καμίλλο» (Δον Καμίλλο), «Ο Επίλογος» – βραβείο σκηνοθεσίας στο 13ο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ν.Ορεστιάδας , «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι» (Λεωνίδας Πετρόχειλος),  «Ησαϊα μη  χορεύεις» (Ησαϊας Στεφανάκης), «Τζων Γαβριήλ Μπόρκμαν», «Το Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι», «Γκόλφω forever» (Γκόλφω), «Ματωμένος Γάμος» (Λεονάρντο) – βραβείο σκηνοθεσίας στο 13ο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου – Κόρινθος 2015, «Ο Τζαναμπέτης & η όμορφη» (Νεόφυτος), «Χαμάμ Γυναικών» – βραβείο σκηνοθεσίας στο 17ο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ν.Ορεστιάδας, «Αλλοίμονο στους νέους» (Ανδρέας), «Το θαύμα της Άννι Σάλλιβαν» – βραβείο σκηνοθεσίας και βραβείο επιλογής έργου  στο 18ο  Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ν.Ορεστιάδας, «Φον Δημητράκης» (Δημητράκης), «Κόκκινα Φανάρια» – βραβείο φωτισμού στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης 2018. «Μια βραδιά με τον Τέννεσι»(ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης), «Μήδεια» του Μποστ »(ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης) και «Η Μικρή μας πόλη»(ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης).  Στην Αθήνα έχει πρωταγωνιστήσει στις παραστάσεις: «Ο Βιασμός της Προσευχής», «Χορεύοντας με έναν άγγελο» (Αφηγητής), «Μια ζωή την έχουμε», «Η Βασίλισσα του χιονιού», «Η Παναγία των Παρισίων» (Κουασιμόδος) , «Ο Αγέλαστος Πρίγκιπας», «Αντωνάκης ο Γκαζέρης» (Αντωνάκης) – Φεστιβάλ Μονολόγων Τεχνόπολις Γκάζι. Πρόσφατα εμφανίστηκε  στο σίριαλ «Μάλιστα σεφ». Τα τελευταία χρόνια έχει διδάξει υποκριτική σε θεατρικά εργαστήρια  των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης(2011-2014), Κ.Βούρλων, Γραβιάς Φωκίδας και Κ.Δ.Μ. Λαμίας. Πλέον διδάσκει και σκηνοθετεί στη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας  («Χαμάμ Γυναικών», «Living Room»)


ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ)
ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ .
ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΑΜΕΑ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ.
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ.
ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΔΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ 6 ΕΤΗ ΩΣ ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.


monicaMonika Požek discovered dance at Bolero Dance school in Slovenia. Starting with Ballroom dance, she continued with hip hop and show dance for 12 years. She performed and toured Europe and with a small group formation won few European dance championships. After graduation in Continuing education she moved to Spain where she joins DanZass, dance-theater organization working with children with autism. In 2008 she moved to Argentina where she studied contemporary dance and Dance therapy (at AADT and Maria Fux method). She also joined mixed-ability dance group Grupo Alma (Buenos Aires) where she learnt from Susana Gonzales Gonz. She continued with Danceability teacher training in Helsinki, trainings with CandoCo, Adam Benjamin and joined a wheelchair dance group Zebra in Slovenia, and choreographing contemporary dance with them. In 2012, Monika Požek founded MeetShareDance association based in Madrid, Spain that organizes integrated dance workshops, conferences and annual international integrated dance festival. MeetShareDance festival is immersive participatory event that promotes and aims to create an international dance network for individuals or groups that are working with dance and disability. The festival has been produced annually since 2012 all around the Europe and it’s becoming important event for dance professionals with and without disability. She received Fulbright Schumann scholarship on her research of integrated dance. She has traveled and worked in Atlanta with Full Radius Dance, for 5 months (2014/2015). In 2017 her project MeetShareDance integrated dance festival won a #BeInclusive EU Sport Award. She lives and works in Madrid and leads regular integrated dance classes.


Ομάδες, Εθελοντές. Πρόγραμμα, Χορηγοί