Η Μαρία Καραπαναγιώτη με το Χορόχρωμα σε προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου (http://ppy.aegean.gr)


Τα  δωρεάν σεμινάρια της VELLUM Global Educational Services, τα οποία  οργανώθηκαν  με την αφιλοκερδή επιστημονική εποπτεία και συνδρομή των διδασκόντων των Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (http://ppy.aegean.gr) επιστημονικά υπευθυνος κος Ευστράτιος Παπάνης  ηταν  ένα όμορφο επιμορφωτικό ταξίδι!!!

Χαρηκα πολύ που βρέθηκα  και εργαστηκα   διαδικτυακά σε αυτες τις ομάδες!! Ηταν  μια πραγματικά υπέροχη πρωτοβουλία η οργάνωση όλων αυτών των επιμορφωτικών ομάδων που  δημιουργηθηκαν ιδίως κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε όλοι μας.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τους κυρίους συντονιστές αυτών των προγραμμάτων που μου εδωσαν  την ευκαιρία να συμμετέχω  και να ζήσω υπέροχα ταξίδια με ολους τους εκπαιδευόμενους !

Η σύγχρονη τεχνολογία , τελικά έχει και ευεργετικά αποτελέσματα .. Είναι αυτή που μας εφερε κοντά με τόσους ανθρώπους ευαισθητοποιημένους και με διάθεση συνεχούς επιμόρφωσης  Και χαρηκα  πολύ που όλοι  οι συμμετέχοντες την αξιοποιούν, για σύνδεση, επικοινωνία και επαφή… ..κ ηταν ομολογουμένως πρωτογνωρη εμπειρία στους περισσότερους .

τα βίντεο που ακολουθούν είναι ενα δείγμα με πολλη  αγάπη  για την αλληλεπιδραση  που  εδειξαν με την συμμετοχή τους

με σεβασμο κ εκτιμηση

Μαρία Καραπαναγιώτη 9/5/2020

 

https://www.youtube.com/watch?v=t_XAsAkSYwI   ομάδα ψυχολογική διάσταση του σχολικού εκφοβισμού

https://www.youtube.com/watch?v=etU7T12bMcI ομάδα Τέχνη ως Βίωμα 1

https://www.youtube.com/watch?v=0KUW4cMwL-o  ομάδα Τέχνη ως βίωμα 3

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *