Δρυάδες Εν Πλώ με χοροθέατρο Μαρίας Καραπαναγιώτη στην ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ [Θεσσαλονίκη]


Στο αρχαίο θέατρο της Ρωμαικής Αγοράς Θεσσαλονίκης, σε ένα χώρο σε ιστορία χιλιάδων ετών, εμφανίστηκαν οι Δρυάδες εν Πλώ με αποσπάσματα από τα έργα ‘FEMINAM΄ και ‘Λινές Πυξίδες΄, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Η Ομάδα συμμετείχε στις εκδηλώσεις του 5ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ενταξιακής Κουλτούρας Κωφοί και Ακούοντες εν Δράσει που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Οι Δρυάδες εν Πλώ και η χορογράφος και Πρόεδρος της Εταιρείας κα Μαρία Καραπαναγιώτη αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση που τους έγινε για τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ, το οποίο έχει στόχο τη συνεργασία και την επικοινωνία όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως της ύπαρξης αναπηρίας ή μη.

Οι θεατές φανερά ικανοποιημένοι υπογράμμισαν τη συνέπεια και την ευαισθησία μιας επαρχιακής ομάδας που δηλώνει συνεχώς δυναμικό παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, έχοντας ενσωματώσει χορευτές ΑμεΑ. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι φορέων που συνεχάρησαν την κα Καραπαναγιώτη για τις δράσεις της Ομάδας και για την επιτυχημένη διοργάνωση της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων Χορού..

 

 

Οι συντελεστές

Σύλληψη – Σκηνοθεσία  Μαρία Καραπαναγιώτη

Χορογραφίες  Δρυάδες Εν Πλώ

Ερμηνεία: Βάνα Λιάκου, Μαρία Κοζιού, Βένια Μπαλταδώρου, Μαρία Κρανά, Νίκη Καραπαναγιώτη, Έφη Καρανάσιου, Λίλα Βαρελά, Σωτήρης Ρωμανίδης Κυριακίδης

Μουσική: Amon Tobin – Astor Piazzolla – Χρήστος Διαμαντής (Colors) – Ανδρόνικος Τρούκης (Fall in Session) – Van Der Graaf Generator

Παραγωγή: Δρυάδες εν Πλώ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μαρία Καραπαναγιώτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *