Δελτίο τύπου: 3o φεστιβάλ χορού ΑμεΑ


Ένα σημαντικό, μοναδικό στον ελληνικό χώρο, φεστιβάλ διοργανώνει και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά η Καλλιτεχνική Εταιρία ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ στην Καρδίτσα. Το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων, με τη συμμετοχή 27 Ομάδων Χορού από όλη τη χώρα. Φέτος, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 27 Μαΐου με μια μεγάλη μουσική βραδιά με τη Φωτεινή Βελεσιώτου και τον Σωτήρη Μπαλλά [Προπώληση 5 Ε 2441073644 ημέρα παράστασης 8 Ε] τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη της διοργάνωσης.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η οργανωτική επιτροπή μαζί με τους εθελοντές της διοργάνωσης ετοιμάζουν με ελπίδα, κέφι και δημιουργική διάθεση μια πραγματική γιορτή με χορό και μουσική καλώντας όλους τους δημότες της Καρδίτσας να γιορτάσουν, να απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα και να αποδείξουν πως η δύναμη της τέχνης μπορεί να διευκολύνει την αισθητική και αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις.

velesiotiΗ πόλη μας θα υποδεχτεί για δύο μέρες πάνω από 400 άτομα, από Ομάδες Χορού της Αθήνας, Αλεξάνδρειας, Βόλου, Δράμας, Θέρμης Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κιλκίς, Λάρισας, Νάξου, Πάτρας, Συκεώνας Θεσσαλονίκης, Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, Χαλκίδας, οι οποίες μαζί με τις αντίστοιχες Ομάδες της Καρδίτσας θα ανταμειφθούν με το ζεστό χειροκρότημα των θεατών το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουνίου, ημέρες των παραστάσεων με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Οι Δρυάδες εν Πλω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση για την ανταπόκριση και τη συμπαράστασή τους.

Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 9 το βράδυ, το Σάββατο 28 Μαΐου στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 29 Μαΐου στις 11 το πρωί σε ένα Φεστιβάλ που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας!

[ Zωντανή μετάδοση KAI τις δυό ημέρες στο www.dryadesenplo.gr]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *