Δελτίο Τύπου/ Χορός: Συμμετοχή της Μαρίας Καραπαναγιώτη ως εισηγήτριας στο 4o Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: Διασύνδεση Δημιουργικών Τεχνών


post1_1Η Kα Μαρία Καραπαναγιώτη, χορογράφος – χοροθεραπεύτρια – εκπαιδευτικός συμμετείχε ως εισηγήτρια στο 4o Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο: Διασύνδεση Δημιουργικών Τεχνών – Παιδεία – Θεραπεία (4th International Scientific Conference: Creative Arts Interconnection – Paideia – Therapy), που πραγματοποιήθηκε στις 19-22 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο, με θέμα ‘Διασύνδεση Δημιουργικών Τεχνών – Παιδεία – Θεραπεία’, πραγματοποιήθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Κα Καραπαναγιώτη αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση να παρουσιάσει εισήγηση, με θέμα ‘Χοροθεραπεία σε Δομές Ψυχικής Υγείας’, σε σχετική συνεδρία και να διεξαγάγει workshop Χοροθεραπείας, στο οποίο συμμετείχαν με ενθουσιασμό οι σύνεδροι. Η παρουσία της κας Καραπαναγιώτη στέφθηκε με επιτυχία και κίνησε το ενδιαφέρον των παριστάμενων, καθώς η εισήγησή της, πέρα από τη μελέτη της σε Δομές Ψυχικής Υγείας, παρουσίαζε υλικό και από τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων Χορού, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στην Καρδίτσα.

Το συνέδριο απευθυνόταν σε κάθε ενδιαφερόμενο για καινοτόμες εκπαιδευτικές, θεραπευτικές και ερευνητικές προσεγγίσεις μέσω της τέχνης και στο πλούσιο πρόγραμμά του περιελάμβανε ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από καταξιωμένους επιστήμονες και καλλιτέχνες.

Η κα Καραπαναγιώτη εκφράζει τις ευχαριστίες προς την οργανωτική επιτροπή για την άριστη διοργάνωση και την ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *