Δελτίο Τύπου/ Χορός: “Ονειροπαγίδα”, ένα χορογραφικό παραμύθι


Το Εργαστήρι Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη & η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω παρουσίασαν τηνΚυριακή 28 Δεκεμβρίου το χορογραφικό παραμύθι «Ονειροπαγίδα» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας.

Οι μικρές και μεγάλες χορεύτριες έδωσαν μία ονειρική παράσταση, στην οποία η μαγεία των παιδικών ονείρων ζωντάνεψε στα μάτια των θεατών. Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ξεχείλιζε στην αίθουσα του θεάτρου και αποτυπωνόταν στις εξαιρετικές χορογραφίες της Μ. Καραπαναγιώτη, τις όμορφες μουσικές, τα λαμπρά κοστούμια, αλλά και στα γέλια των παιδιών!
Το εργαστήρι χορού και οι Δρυάδες εν Πλω ευχαριστούν το υπέροχο κοινό που με το θερμό χειροκρότημα και την ένεργή του συμμετοχή απόλαυσε την παράσταση. Ολοκληρώνοντας ευχαριστούμε θερμά του γονείς και τους χορευτές μας για την αμέριστη συμπαράσταση και την ευγενική συνεργασία, καθώς και το Δήμο Καρδίτσας για τη συνεργασία.

Ευχόμαστε σε όλους σας Καλή Χρονιά, με Υγεία και Ευημερία.

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία
Δρυάδες εν πλω

Η Πρόεδρος
Μαρία Καραπαναγιώτη

 

Υ.Σ.:  Τα έσοδα θα διατεθούν για την Β Πανελλήνια συνάντηση ομάδων χορού ΑμεΑ Κ μεικτών ομάδων πού θα γίνει στην Καρδίτσα 23 κ 24 Μαίου 2015]εισιτήρια 5 ευρώ. Προπωλούνται με αριθμημένες θέσεις τηλ 2441073644

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *