Πραγματοποίηση εξετάσεων του συστήματος ISTD BALLET-MODERN-JAZZ ΣΤΗ Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στη Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη εξετάσεις χορού στο σύστημα ISTD (Imperial Society of Teachers of Dancing) Ballet, Modern & Jazz, με δασκάλες την κα Μαρία Καραπαναγιώτη και την κα Ευθυμία Καρανάσιου. Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος 20 μαθητές και μαθήτριες της Σχολής, που προετοιμάστηκαν και εξετάστηκαν σε επίπεδα από Primary ως Grade 4 στο κλασικό μπαλέτο, από Primary ως Grade 3 στο μοντέρνο χορό και σε Bronze, Silver & Gold στο Jazz. Οι εξετάστριες V. Saxton και A. Seddon έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από το επίπεδο των μαθητών και την οργάνωση της διαδικασίας των εξετάσεων.

 

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη, πιστοποιημένη από το 1991 από το ISTD και τη RAD προετοιμάζει και διοργανώνει εξετάσεις τα τελευταία 27 χρόνια. Μέσα από αυτή τη διαδικασία οι μαθητές και οι μαθήτριες της Σχολής επεκτείνουν τις ικανότητές τους στο χορό και ταυτόχρονα αποκτούν ένα πτυχίο που αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο. Η χαρά του χορού γίνεται ένα εργαλείο μάθησης και επίτευξης στόχων!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Σχολής Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την όμορφη εμπειρία με χαμόγελα και να δείξουν την αγάπη τους για το χορό. Η κ. Μαρία Καραπαναγιώτη με τις δασκάλες της ευχαριστούν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και στήριξη τους και εύχονται καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *