ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την συμμετοχή των Δρυάδων Εν Πλώ στην εκδήλωση ” ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ” στο Λιτόχωρο


20160902_20154920160902_202309_120160902_202138_7_bestshot

Η Ομάδα Χορού Δρυάδες εν πλω συμμετείχε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση – συνάντηση με τίτλο «ελάτε στη σχεδία μας», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Αυτονομία των Ατόμων με Αναπηρία «Αθηνά», στην Πλάκα Λιτοχώρου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Δίου – Ολύμπου για το κλείσιμο μιας ακόμα επιτυχημένης σεζόν λειτουργίας του πρωτοπόρου για τη χώρα κέντρου.

Η κα Καραπαναγιώτη, χορογράφος της Ομάδας, αποδέχτηκε με τιμή και χαρά την πρόσκληση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, να εμφανιστούν οι Δρυάδες εν Πλω στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς, με εκτενές απόσπασμα από το έργο Feminam, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος στο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων στην Αθήνα., οι οποίες συγκίνησαν τους πολυάριθμους θεατές. Στον ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο του Κέντρου οι Δρυάδες εν πλω παρουσίασαν ακόμα μια φορά ένα υψηλού επιπέδου θέαμα, καλλιτεχνικά και τεχνικά άρτιο, συνεχίζοντας τις συνεχείς τα τελευταία χρόνια εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα. Οι πολυάριθμοι θεατές, που ανέμεναν την εμφάνιση της ομάδας, καταχειροκρότησαν τις χορεύτριες, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό τους για το θέαμα που προσέφεραν οι Δρυάδες εν Πλω και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στη χορογράφο, κα Μαρία Καραπαναγιώτη καθώς και στις χορεύτριες Λίλα Βαρελά,Εφη Καρανάσιου,Λίλη Καραπαναγιώτη,Βάννα Λιάκου,Μαρία Κρανά,Βένια Μπαλταδώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *