Α Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην μέθοδο ΧΟΡΟΣΑΝΑΠΗΡΙΑ Θεσσαλονίκη 21/2/2016


ΧΟΡΟΣΑΝΑΠΗΡΙΑ
ΤΟ ΠΡΩΤΟ επιμορφωτικό σεμινάριο στην μέθοδο ΧΟΡΟΣΑΝΑΠΗΡΙΑ είναι αυτοτελές ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ
ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ 50 ΕΥΡΩ !ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!!!! ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!!!40 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ [ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΑ ] ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 12ΜΜ ΕΩΣ 8ΜΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΤΕΡΨΙCHORUS ΛΑΓΚΑΔΑ 31
Το βιωματικό επιμορφωτικό πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκπαίδευση και υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία μέσου του χορού.20130929_152641Απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, μουσικούς, δασκάλους χορού, γυμναστές, εμψυχωτές, λογοθεραπευτές φυσιοθεραπευτές εργοθεραπευτές θεραπευτές μέσω τέχνης, σε επαγγελματίες και σπουδαστές της ειδικής αγωγής, επιστημονικό νοσηλευτικό δομών ΑμεΑ συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας, καθώς και σε όσους ενδιαφέρει το αντικείμενο.
Εισηγήτρια – εμψυχώτρια του σεμιναρίου είναι η κα. Μαρία Καραπαναγιώτη, εκπαιδευτικός χορογράφος//χοροθεραπεύτρια και Πρόεδρος της καλλιτεχνικής εταιρίας «Δρυάδες εν Πλω», εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης Κασταλίας Καρδίτσας [ψυχιατρικής κλινικής και ηλικιωμένων με άνοια], Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρ. Μακεδονίας [Θ.Χ.Π Άγιος Παντελεήμων Θες/κης], Κέντρου Αποκατάστασης Animus Λάρισας.
ΦΟΡΕΣΤΕ ΑΝΕΤΑ ΡΟΥΧΑ
ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΥΛΙΚΟ [ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ – ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ] ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *