Ανοιχτά μαθήματα στην σχολή χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη


 

 

Η Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη πραγματοποίησε με επιτυχία πριν τις γιορτές τα καθιερωμένα ανοιχτά χριστουγεννιάτικα μαθήματα στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας, 1ος όροφος). Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όλα τα τμήματα παρουσίασαν τη δουλειά των τελευταίων μηνών σε γονείς και φίλους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύουν την πρόοδο των χορευτών και το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας στον κλασικό χορό (μπαλέτο), στο μοντέρνο, στο jazz και στο hip hop. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Σχολής εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες, αλλά και με την άνεση και την αυτοπεποίθηση που επέδειξαν, αποτέλεσμα των αποτελεσματικών και δημιουργικών μαθημάτων στη Σχολή Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη.

Η Σχολή Χορού συμπληρώνει φέτος 33 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, όπου με συνέπεια και σεβασμό εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στην τέχνη του χορού με παιδαγωγικές μεθόδους, που συμβάλουν στην εξέλιξη των μαθητών. Η ποιότητα αυτή αντανακλάται και στο πολιτιστικό έργο που παράγεται, όπως έχουν πολύ συχνά την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας.

Η διευθύντρια της Σχολής κα Καραπαναγιώτη και οι δασκάλες Έφη Καρανάσιου και Λίλη Καραπαναγιώτη συγχαίρουν τους σπουδαστές για την επιμέλεια τους, τη συνέπειά τους και την πορεία τους ως τώρα στη Σχολή. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τους γονείς και τους οικείους για την αμέριστη συμπαράσταση και την υλική υποστήριξη, οι οποίοι, σε χαλεπούς καιρούς, από το υστέρημά τους παρέχουν στα παιδιά τους καλλιτεχνική αγωγή ως μέσο για την επίτευξη της παιδείας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά!!!

  με υγεία  χαρά και  πολύ χορό!!!!!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *