Πρόσκληση Συμμετοχής σε Διεπιστημονική 2ημερίδα


Η καλλιτεχνική εταιρεία Δρυάδες Εν Πλώ  απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην 5η Διεπιστημονική Διημερίδα Θεραπειών μέσω τέχνης με τίτλο ‘Τέχνη και Εκπαίδευση Μέθοδοι Εκπαίδευσης μέσω Τεχνών για ΑμεΑ’ .afisa-2016-+xorigoi+epistimones

Η διημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προετοιμασίας διοργάνωσης της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί 28-29 Μαΐου 2016 στην Καρδίτσα ΠΟΥ μετά από δυο πετυχημένες ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ έγινε θεσμός μοναδικός στον Ελληνικό χώρο !!!
Η 2ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Μαρτίου 2016 στο Μουζάκι Καρδίτσας, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες επιστημονικές θεωρητικές εισηγήσεις από διακεκριμένους επιστήμονες στο θέμα Τέχνη και Εκπαίδευση και workshops στις 4 θεραπείες μέσω τεχνών.
Απευθύνεται δε σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, νοσηλευτές, δασκάλους χορού, γυμναστές, εμψυχωτές, θεραπευτές μέσω τέχνης, σε επαγγελματίες και σπουδαστές της ειδικής αγωγής, δομών ΑμεΑ συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας, καθώς και σε όσους ενδιαφέρει το αντικείμενο.
Η 2ημερίδα στοχεύει στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκπαίδευση και υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία μέσω των τεχνών. Απώτερος στόχος των δράσεων της Ομάδας, όσον αφορά τα άτομα με αναπηρία είναι η διοργάνωση ενός Διεθνούς Φεστιβάλ στη χώρα μας.
Η 2ημερίδα θα φιλοξενηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου 4 αστέρων Mouzaki Palace στο Μουζάκι Καρδίτσας, μια γραφική μικρή πόλη στην άκρη του θεσσαλικού κάμπου, σε απόσταση 20’ από την Καρδίτσα. Η περιοχή προσφέρει πολλές επιλογές, με πληθώρα προτάσεων σε αξιοθέατα, μουσεία, μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, περιηγήσεις σε κοντινά πανέμορφα χωριά, αλλά και στη Λίμνη Πλαστήρα και στην περιοχή Ελάτης – Περτουλίου, που είναι άμεσα προσβάσιμα σε 20’. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το χωριό Μαυρομμάτι, που είναι η γενέτειρα του Γεωργίου Καραϊσκάκη, με τη σπηλιά του στην οποία γεννήθηκε το 1782 και τον Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου, όπου βαπτίστηκε.

Πληροφορίες για συμμετοχή στην διημερίδα κάνετε κλικ εδώ

ΓΙΑ την αίτηση συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *