4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) & Μεικτών Ομάδων Χορού στην Καρδίτσα


Μετάδοση 1ης ημέρας: 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (Καρδίτσα 27 Μαίου 2017)


 

Ένα σημαντικό φεστιβάλ, θεσμό στο χώρο της αναπηρίας, διοργανώνει και φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω στην Καρδίτσα. Το επόμενο Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας η 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ (με οποιαδήποτε αναπηρία) και Μεικτών Ομάδων, με τη συμμετοχή 20 Ομάδων Χορού από όλη τη χώρα.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) και πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Κωστόπουλου. Οικονομική στήριξη στη διοργάνωση παρέχουν η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φανaριοφερσάλων, η ΠΕ Καρδίτσας, η ΠΕΔ Θεσσαλίας, ο Δήμος Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, η Κασταλία, η εταιρία Perfetto special, αλλά και πλήθος τοπικών επιχειρήσεων και ιδιωτών.EKSOFILLO

Οι Ομάδες, που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, θα παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό της Καρδίτσας και στην πενταμελή καλλιτεχνική επιτροπή που φέτος απαρτίζεται από:

  • τη Μαρία Αργυρίου, Dr Τμήματος Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου και Πρόεδρο της ΕΕΜΑΠΕ
  • την Κατερίνα Κούβελου, Μουσικό, Πιανίστα και Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας
  • την Ιωάννα Μαυρογιώργη, MSc in Dance Science, ARAD, FISTD
  • το Θεμιστοκλή Μιχαλάκο, ηθοποιό, γονέα παιδιού ΑμεΑ και
  • το Λάμπρο Σιατήρα, Χοροδιδάσκαλο Παραδοσιακών Χορών, Πρόεδρο ΚΤΕΛ Καρδίτσας

Οι Δρυάδες εν Πλω θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση για την ανταπόκριση και τη συμπαράστασή τους.

Σας περιμένουμε όλους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας το Σάββατο 27 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα και την Κυριακή 28 Μαΐου στις 10.30 το πρωί σε ένα Φεστιβάλ, θεσμό, που θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας μέσω και της ζωντανής μετάδοσης των παραστάσεων (live streaming) από το site της Ομάδας www.dryadesenplo.grOPISTHOFYLLO

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *