Η βραδιά βράβευσης των χορηγών του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD


Η βραδιά βράβευσης των χορηγών του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στο Παυσίλυπο, όπου τιμήθηκαν και οι εθελοντές της διοργάνωσης.

Το Φεστιβάλ, μοναδικό στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στις 18 – 19 – 20 Μαΐου, στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας και Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Έρευνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Τουρισμού, με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ, της Π.Ε. Καρδίτσας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της ΕΣΑμεΑ και του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου.

Η Καλλιτεχνική Ομάδα «Δρυάδες εν Πλω» και η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους συνανθρώπους μας και συμπολίτες μας, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εθελοντές, για την προσφορά τους στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD, καθώς και τους φορείς και που υποστήριξαν την εκδήλωση για μια ακόμα χρονιά, διοργάνωσε μια όμορφη βραδιά με αποσπάσματα από το Φεστιβάλ και προηγούμενες διοργανώσεις και πολλή μουσική. Όσοι από τους χορηγούς και εθελοντές παρευρέθηκαν και τιμήθηκαν έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στις Δρυάδες εν Πλω και στην Πρόεδρό τους κα Μαρία Καραπαναγιώτη για τη διοργάνωση και δήλωσαν τη στήριξή τους και για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης κα Ευαγγελία Διαμαντή, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, καθώς και εκπρόσωπος του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου, η κα Καραπαναγιώτη ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD το Μάιο του 2019 στην Καρδίτσα.

Οι Δρυάδες εν Πλώ ευχαριστούν όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς του Φεστιβάλ για την οικονομική τους υποστήριξη, την υποστήριξή με υλικά και δώρα και την ηθική τους στήριξη, που ήταν πολύτιμες για τη διοργάνωση αυτής της μοναδικής στην Ελλάδα εκδήλωσης, και τους εθελοντές, που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και με αίσθημα προσφοράς δημιούργησαν μια μεγάλη αγκαλιά για τους χορευτές και τους συνοδούς τους. Η ένθερμη συμπαράστασή σας στους σκοπούς της Ομάδας μας γεμίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία για μελλοντικές δράσεις, στις οποίες ξέρουμε ότι θα είμαστε ενωμένοι! Επίσης, θέλουν να ευχαριστήσουν για τη συνεργασία και την πραγματοποίηση της βραδιάς το Παυσίλυπο, τον κο Γιαννούλη Αθανάσιο του Caffeine – Good and more Baristas για την προσφορά του ποτού εισόδου και τον κο Τσικρίκα Βασίλη για τον προτζέκτορα και το στήσιμο της ηχητικής εγκατάστασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *