Δελτίο Τύπου/ Χορός: “Χριστουγεννιάτικη Μπαλάντα” από την καλλιτεχνική ομάδα ‘Δρυάδες εν Πλω’


Η Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω συμμετείχε με την παρουσίαση χορογραφιών στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου. Η Ομάδα Χορού έδωσε μια συγκινητική παράσταση με έντονα συναισθηματικά εικόνες για την ευαισθητοποίηση σε θέματα αποκλεισμού και την απενοχοποίηση της αναπηρίας μέσω της ενεργητικής συμμετοχής. Σε μια ενδιαφέρουσα χορευτική συνεργασία με το χορευτή Γιώργο Χρηστάκη, οι Δρυάδες εν Πλω παρουσίασαν τη «Χριστουγεννιάτικη Μπαλάντα» και χάρισαν χαμόγελα και αυτοπεποίθηση στους ένθερμους θεατές της εκδήλωσης, που αγωνίζονται για ομαλή αποκατάσταση.

Η συνεργασία της Ομάδας με το κο Χρηστάκη θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή του στην παράσταση του έργου ‘Λινές Πυξίδες’, που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στο Κινηματοθέατρο Καρδίτσας ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ . Το έργο ‘Λινές Πυξίδες’ εμπνεύστηκε η χορογράφος Μαρία Καραπαναγιώτη από την ομώνυμη ποιητική συλλογή του διακεκριμένου εικαστικού Ι. Τρούκη. Τις αυθεντικές χορογραφίες της παράστασης θα συνοδεύει πρωτότυπη μουσική σε ζωντανή εκτέλεση από το Χρυσόστομο Τρούκη, σε μία εξαιρετική καλλιτεχνική σύμπραξη.

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία
Δρυάδες εν πλω

Η Πρόεδρος
Μαρία Καραπαναγιώτη

Υ.Σ.:  Τα έσοδα θα διατεθούν για την Β Πανελλήνια συνάντηση ομάδων χορού ΑμεΑ Κ μεικτών ομάδων πού θα γίνει στην Καρδίτσα 23 κ 24 Μαίου 2015]εισιτήρια 5 ευρώ. Προπωλούνται με αριθμημένες θέσεις τηλ 2441073644

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *